Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Клюки»
Печат

Андреа: За успехи в чужбина трябва много работа

Снимка: Facebook

Андреа безспорно е една от най-успешните родни изпълнителки зад граница. Участията й извън България са доста чести и всяка нейна среща с феновете й в чужбина се радва на огромен успех. Не са един и два призовете й от международни класации и награди.

Певицата, която получи приза Посланик на българската музика зад граница за 2013 година, сподели в ефира на телевизия Planeta кои са основните предпоставки за успех както у нас, така и в чужбина. Тя не крие радостта си от факта, че нейни песни са пробили в няколко държави.

Половинката на Кубрат Пулев признава, че за големи успехи трябва много работа, за да можеш да изпъкнеш, да се наложиш и да те харесат в чужбина. Също така трябва да имаш силни песни и харизма, с която да грабваш веднага.

Андреа никога не се е притеснявала да признава успехите и на своите колеги. Тя споделя, че се гордее с част от клиповете на някои изпълнители, които по качество граничат с това на световната продукция, въпреки ниския бюджет, с който разполагат българските певци.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha