Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Клюки»
Печат

Андрей Едрев и гаджето му щастливи в Бали

Снимка: Facebook

Андрей Едрев сподели доста интересни кадри от екзотичната си почивка. Бургазлията в момента се намира в Бали, а заедно с него е и новата му половинка Гергана.

Андрей изглежда изключително щастлив и вероятно вече се е разделил с имиджа си на плейбой. Освен това от доста време той не си бе позволявал да демонстрира публично връзките си. Участикът в риалити формата Островът на изкушението използва страницата си във Facebook и с друга цел. Той не скри емоциите си покрай новината за жестоката смърт на 24-годишната Хюлия Маджар. Ето какво написа той в социалната мрежа:

"Днес разрешавам на всички да страдате. Убита е просто българка. Не е Шумахер, но може да си отмените празнуването на именните дни. Не е Пол Уокър, но може да сложите снимката й на стената си. Не е потънал "Титаник", просто поредната в статистиката. Не е педофил или наркоманка, но можете да напишете едно "съжалявам". И това съжалявам е за вас, не за нея."

 

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha
1
Андрей Едрев | 26.01.2014 07:05
Били сти, ама никой не е писал за вас. :)
2
Нина | 14.01.2014 02:42
Този като го видя и ми се драйфа- отвратителн селски бек, който говори меко.Много насериозно се е взел откакто замина за Бали.Въх, недей.Ние щото не сме били, само той е бил и се цамбурка във водата с тази коза.Да вземе най-добре да си махне гнусните космаци от краката преди да се снима в тези ''сексапилни''пози.Гнусаррррррррррррррр.