Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Клюки»
Печат

Джулиана Гани: Няма да участвам в задкулисни машинации

Снимка: Facebook

Още една от претендентките за титлата Miss Playmate е възможно да отпадне от надпреварата. Очарователната Вилиана Латинова отказа своето участие, след като се появи информация, че именно тя ще стане новата плеймейтка.

Конкурсът бе опорочен за втори път и то само седмица преди финала. Причината за това е изявление в социалната мрежа Facebook, направено от Джулиана Гани.

"С достойнство и гордо вдигната глава заявявам,че няма да участвам в задкулисни машинации (в частност Miss Playmate). От доверени хора разбрах коя ще е първа, както втора, че и трета дори! Носителка съм на две престижни корони и не смятам, че не мога да бъда оценена достойно и че трябваше по този подъл начин да използват името ми. Не смятам, че аз, както и други момичета от формата, сме пълнеж на конкурса, който отдавна е нареден и нагласен. Вместо посрамена от целия този фарс, предпочетох да се откажа навреме от този цирк и да дам шанс на останалите "кандидатки". УСПЕХ, МОМИЧЕТА!!!", написа Гани на страницата си в социалната мрежа. 

Организаторите твърдят в официално писмо, че Джулиана се опитва да дискредитира не само конкурса, но и самото име на марката Playboy. Те допълват, че ако тя не поднесе своите публични извинения и не се откаже от лъжливите си твърдения, ще бъде автоматично дисквалифицирана от конкурса. Освен това към нея ще бъде повдигнат съдебен иск според правилата на лицензодателя.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha