Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Клюки»
Печат

Елена Кучкова: Спечелих с ечемик на окото

Снимка: Facebook

Елена Кучкова грабна титлата Miss Playmate 2013 и е много горда от този факт. Целият конкурс бе съпроводен от множество скандали и дори се появиха твърдения, според които Кучкова си е платила за титлата. Тя обаче категорично отрече тази информация и заяви, че няма богат спонсор.

Елена гостува в няколко телевизионни предавания, където с поведението си доказа, че няма никакви притеснения за слуховете, които се носят за нея. Плеймейтката гостува и в Шоуто на Слави, а след това Джулиана Гани не пропусна да се пошегува с Елена и на страницата си в социалната мрежа Facebook написа следното:

"Поздравления за участието на Miss Playmate 2013 в Шоуто на Слави!!! Жалко, че гримът май не е от най-успешните (окото). И все пак Слави можеше да я помоли да каже думата "бронетранспортьор" или изречението "Прокурорът проверява прозорците в прокоратурата"...".

Кучкова не се стърпя и отвърна със следното съобщение:

"ха ха ха и все пак да отбележа, че нямам проблем с очите хахахха - Да, на участието при СЛАВИ, както и на самия конкурс имах ЕЧЕМИК, по дяволите !!! ЕЧЕМИК - НОРМАЛНО Е ! не съм била с лещи, мигли или каквото и да е ........ дни преди конкурса го споделих това и с моите ФБ приятели ........... но странно как след конкурса изчезна ..... ето на това му казвам аз зли очи и зли хора ....... кълнат .......проклинат........НО ЕДНО ДА ЗНАЕТЕ - ВСИЧКО НА ТОЗИ СВЯТ СЕ ВРЪЩА , затова никога няма да станете номер 1, защото в главите ви са само лоши мисли ...ЛОШИ , а аз дори с подуто око ..... с ечемик .........ПАК СПЕЧЕЛИХ .............. и отново ДЕРЗАЙТЕ !!!"

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha