Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Клюки»
Печат

Златка: Евтините боклуци си остават евтини

Снимка: Facebook

Златка Димитрова преживя истинска трагедия преди седмица, която сподели с феновете си чрез страницата й във Facebook. Плеймейтката съобщи, че е загубила своето бебе в седмия месец от бременността си. Злати даде да се разбере, че по тази болезнена тема няма да говори и няма да дава никакви интервюта. Тя сподели новината с цел да не се спекулира със случилото се в медиите и да несе измислят някакви небивалици.

Желанието на бургазлийката обаче не се сбъдна, защото след трагичната загуба името й бе едно от най-коментираните. Една от многото появили се публикации не остави Златка равнодушна и тя не успя да сдържи емоциите си.

"ЕВТИНИТЕ БОКЛУЦИ СИ ОСТАВАТ ЕВТИНИ! ЕТО ТОВА СТЕ ВИЕ "ВЕСТНИК" ВСЕКИ ДЕН! Аз съм последния човек, който ще се занимава с разваляне на магии, ако има такива! Аз вярвам в Господ и това ми е най-голямото духовно упование! А ако някой е проклинал и пожелавал на мен и нашето бебе такава участ, трябва много да се страхува!!! Но вие не се спряхте да пишете помии! За това се съдим с вас. Но още честитки очаквайте!....Да използвате трагедия, за да си продавате нелепостите???", написа Златка на страницата си във Facebook.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha