Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Клюки»
Печат

Златка: Не всичко се купува с пари

Снимка: Facebook

Златка Димитрова отдавна доказа, че не е момичето, за което всички я мислеха. Със своето добро сърце и благотворителна дейност тя показа, че не се вълнува само от външния си вид и светските изяви.

Бургазлийката не спира да върши добри дела и да дава пример на всички останали. Златка написа съобщение в социалната мрежа Facebook, в което споделя, че е благодарна за всичко, което има.

"Имаме толкова хубави моменти в живота си, а помним най-лошитe...Има толкова много радост, а плачем от мъка..Имаме толкова много, а завиждаме за малко... Оценяваме нещо, едва когато го изгубим. Искаме да успеем, а не вярваме в себе си.. Все се оплакваме от нещо, а някои дори нямат това, което ние имаме. Здраве, подслон, приятели, родители. Има толкова изоставени деца, които искат единствено да имат семейство. Има толкова бедни и бездомни хора които искат просто да се нахранят и подслонят. Има толкова болни хора, с единственото желание да се оправят... НЕ ВСИЧКО СЕ КУПУВА С ПАРИ АЗ СЪМ БЛАГОДАРЕНА ЗА ТОВА, КОЕТО ИМАМ!!!БЛАГОДАРЯ НА ГОСПОД!", написа Черната Златка във Facebook

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha