Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Клюки»
Печат

Лепа Брена за родните певици

Снимка: Facebook

Лепа Брена е една от най-големите сръбски звезди. Тя дълги години е на музикалната сцена и радва фенове от различни поколения с песните си. Певицата има и своя музикална компания, в която подготвя много млади таланти. Лепа Брена започна тази дейност още през 1998 година и вече 12 години се занимава успешно с нея.

Признава, че работата на продуцента е много напрегната, но е доволна от резултатите, които е постигнала. Зад гърба си има и няколко успешни предавания в телевизия Pink - Гранд шоу, Гранд парад, Звездите на Гранд и Народът пита. Това е забавна програма, посветена на младите таланти и е обичана от много хора. Изпълнителката е на мнение, че трябва да се дава шанс на младите и търпеливо да се изчака тяхното развитие, защото никой не би могъл да каже в началото кой ще стане звезда и кой не.

Лепа Брена има наблюдение и върху нашите изпълнители и смята, че имаме доста добри певци. За тях обаче сръбската изпълнителка твърди, че всички си приличат много. Те били все хубави момичета с пищни гърди и големи устни. Според звездата популярността не се придобива така. Певиците трябвало да изглеждат добре, но това не било най-важното. Хората се вълнували и от душата и чувствителността на артиста. Външността е нещо, което се гледало в първите пет минути, но по-важно било по-късно да умееш да накараш публиката да пее и да се забавлява с твоите песни.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha