Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Клюки»
Печат

Риана чисто гола в новото си видео

Риана отново влезе в заглавията на световните новинарски агенции. Часове след като бе обявена за най-успешната изпълнителка на сингли в историятата на Америка. Този път скандалната изпълнителка показа всичко от себе си във лентата към песента "Bitch Better Have My Money". 

Видеото е с продължителност цели 7 минути и започва с предупреждението "Този клип съдържа груб език, голота и насилие". Всички те са широко застъпени в историята, ко-режисьор на която е самата Риана, заедно с Megaforce. 

В лентата, която прилича повече на късометражен филм, певицата отвлича и изтезава любовницата на счетоводиля си, който е откраднал парите й. В продукцията участват известни имена като актьорите Ерик Робъртс и Мадс Микелсен (който играе Ханибал Лектър в хитовия сериал на NBC). Именно на Микелсен е поверена ролята на грешния счетоводител, докато Робъртс играе мръсно ченге.

Накрая на историята изпълнителката е показана да лежи чисто гола в сандък пълен с пари. 

Видеото предизвика много различни коментари от феновете. Една част от тях го приемат напълно нормално, докато други обвиняват Риана, че е прекрачила моралните граници. 

Какво мислите вие? Вижте и самото видео: 

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha