Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Клюки»
Печат

Русата Златка очарователна и без грим

Снимка: Facebook

Златка Райкова е една от най-красивите и сексапилни българки. От участието й в Big Brother All Stars стана ясно, че е и много суетна, защото почти през цялото време беше с грим и прекарваше доста време пред огледалото.

За плеймейтката обаче не е проблем да се появява без грим и тя доказа това за пореден път със снимка, която качи на страницата си в социалната мрежа. На фотоса Златка е по халат и е без никакъв грим, но е изключително чаровна. Нейните фенове не спестиха комплиментите си и категорично заявиха, че тя е много красива и така.

"Здравейте, приятели и Неприятели!!!!!!!!!!!!!!!!! Не знам колко пъти е нужно да пояснявам коя е моята официална фейбук страница и профил!!!!....! В жълт вестник само името ми и датата е вярна! Пишете за личния ми живот пълни глупости и информацията, която взимате от фалшиви профили и страници е напълно грешна!!!!!! ,аз съм убедена, че сте наясно, че информацията, която взимате от хора, които нямат личен живот и се опитват да ми навредят по някакъв начин, няма и 1% ИСТИНА!, но за да ви се четат простотиите вие сте способни на всичко! Не съм коментирала нито в страницата си, нито тук в профила си за АЛИСИЯ!!!! Каквото имах да кажа за нея го казах в Горещо! Благодаря на всички, които ми симпатизиртат и ме подкрепят! Желая ви ползотворна седмица!!!!", написа Златка във Facebook по повод клюките, които се разпространяват за нея.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha