Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Клюки»
Печат

Сиана: Не целя да съм най-харесваната

Снимка: Facebook

Сиана отговори на нападките от негативно настроените към нея хора с официално обръщение в социалната мрежа Facebook. До тези нападки и до негативното отношение към нея се стигна след излъчен репортаж в предаването COOL…T по bTV миналата събота.

"Съжалявам, но в последно време като гледам пазара, като гледам и нещата, които се пускат от колегите, наистина само аз съм новатор", заяви тогава певицата.

Ето какво написа миналата вечер в официалната си страница Сиана: "Искам да се обърна към всички, които ме нападнаха и се изказаха доста превъзбудено и крайно за думите и интервюто ми по bTV. Не обезсмислям творчеството и не нападам никой успял колега или доказани имена, изградили този жанр. Всеки нормален човек знае кои песни от зората на жанра имах предвид и какво исках да кажа. Изказването ми беше изтълкувано доста повърхностно и погрешно, заради ударната реплика:"Аз съм новатор". Не мисля да се обяснявам, но не мисля да мълча. Нормален себе си уважаващ човек съм и държа да изкажа моята гледна точка за нещата.

В репортажа на COОL...T излъчиха доста откъслечна част от думите ми, без обоснованието ми защо се изказвам така. Не съм невидима, нито бездарна и имам категорично мнение за обстановката в нашата музика. Но не съм и превзета, самозабравила се кокона, която да изтъква: "Аз съм най-яката! Аз съм най-добрата!".

Всички, които ме познават, дори моите продуценти и хората, с които работя, знаят, че нямам такива думи в речника си: "Аз съм страхотна! Само аз съм!" Не ламтя за слава, пари или вниманието на публиката. Записвам по-различни песни, експериментирам.... Правя музика, която ми харесва на мен, дори го казах и в интервюто. Не съм се хванала по вълната на комерса.... Малко сме изпълнителите, които правим това. Затова и не съм от най-нашумелите имена. Не целя да съм най-харесваната с цената на всичко. Наистина новатор съм по отношение на смелите ми решения за песните и клиповете, които представям".

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha