Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Клюки»
Печат

Теодора възхитена от Памуккале

Снимка: Diapason Records

Теодора посети Памуккале и остана очарована от красотата на природната забележителност. Звездата на Diapason Records често гостува в Турция, но за първи път посети местността, която привлича хиляди туристи от целия свят.

Само преди седмица изпълнителката на Сърце не ми остана взе участие в международния музикален фестивал Türkçevizyon, където беше единствената българска представителка. По време на посещението си в южната ни съседка, тя успя да съвмести репетициите и сценичните си изяви, с време за разходка из природния феномен Памуккале.

Синеоката красавица разгледа множеството минерални извори в Памуккале, които са се образували по естествен път и днес приличат на замръзнал водопад. Тя разгледа и древния град Йерополис, известен с Античния театър, Храма на Аполон, Некропола и Римските бани.

„Отдавна бях слушала за красотата на Пауккале, но досега не бях имала възможност ходила на това приказно място. Много съм впечатлена и със сигурност ще го посетя отново“, сподели звездата на Diapason Records след завръщането си в България. Теодора не пропусна да се снима за спомен и с петела – символ на град Денизли, разположен в близост.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha