Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Клюки»
Печат

Фолк звезди навити на Sanny Alexa

Снимка: Facebook

Sanny Alexa, чийто нов клип към песента В този клуб излезе съвсем скоро, призна, че е получавала предложения за общи проекти с известни фолк изпълнители. Не пожела да назове конкретни имена, но разкри, че е имало и мъже, и жени. На този етап младата изпълнителка е отхвърлила всички подобни оферти, но в бъдеще може и да направи такъв експеримент.

Освен това Sanny Alexa допълни, че не са малко колегите й от фолк жанра, които са й казвали, че нейни фенове и са я хвалили. Тя познава Азис, говорила е и с Анелия. Наскоро се засякла с Алисия, която също й казала, че много я харесва.

Талантливата певица признава, че не е много наясно кой точно какво прави и какво пее, но тези изпълнители, които са я поздравявали, явно са били доста известни, тъй като самата тя знаела кои са. Похвалите от фолк изпълнителите първоначално обърквали Александра и тя се чудела дали да плаче или да се смее. По-късно обаче осъзнала, че това е хубаво. Според нея повечето фолк звезди били фенове само на самите себе си и това, че някои харесвали и други изпълнители било много хубаво.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha