Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Шоубизнес»
Печат

Алисия на корицата на Harper's BAZAAR

Снимка: Костадин Кръстев-Коко

Алисия краси корицата на престижното модно издание Harper's BAZAAR. Певицата бе избрана за лице на най-женския месец- март. Любопитен факт е, че певицата е родена на 1 март ( числото на победителите). Според астрологията това съчетание обяснява и определя нейната безпрецедентна женственост.

Много малко са дамите в българския шоубизнес, които могат да се похвалят с фотосесия за тази модна библия. Алисия не скри емоциите си и ги сподели с феновете й в социалната мрежа Facebook. Ето какво написа изпълнителката:

“За мен е чест да ви представя мартенската корица на Harper's BAZAAR - издание, доказало се със своята класа и изисканост! Приех поканата да бъда лице на списанието в най-женския месец като висока оценка за стила ми и мен самата като личност! Благодаря на целия екип за подранилия прекрасен подарък за 31-вия ми рожден ден!”

Преди минути хитовата певица зарадва своите фенове в социалната мрежа с кадър от фотосесията, придружен от следното послание: "Всяко нещо в живота, включително и сексапилът, трябва да се поднася с мярка, за да се получи желаният ефект. Представям ви още един кадър от фотосесията за Harper's Bazaar."


 

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha