Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Шоубизнес»
Печат

Амал Клуни помагана на Гърция да си върнне Elgin Marbles

Само две седмици след звездната сватба и ето, че настоящата съпруга на Джордж - Амал Клуни се отправи към своите служебни ангажименти.

36-годишната адвокатка пристигна с шефа си Джефри Робъртсън в Гърция, за да посъветва правителството как да си върне Elgin Marbles от Великобритания, понастоящем изложени в Британския Музей.
Вече два века мраморните плочи украсявали някога Акропола са в ръцете на британците.

От 1799 до 1803 година някогашният британски посланик в Османската империя Томас Брус (познат като лорд Елгин) демонтирал мраморните плочи от Акропола и малко след това ги изпратил в Лондон.

Истината е, че през 2011 година Джордж Клуни прие лично случващото се с наследството на Гърция и нищо чудно това да е поредният романтичен подарък от настоящата му сърдечна половинка.

След сватбата на звездната двойка на 27 септември, която възлезе над 10 милиона евро, Амал прие фамилията на своя съпруг.
Това предизвика огромен медиен интерес и в Гърция, където Амал Клуни бе буквално притисната от множество журналисти и репортери.

И не може да се отрече, че когато зад такава кауза стои жената на един от най-известните и желани мъже в света, то няма как нещата да не се развият по най-благоприятният начин!

Вижте видеото по-долу.


Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha