Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Шоубизнес»
Печат

Анджелина Джоли разкарала Мик Джагър

Преди дни излезе биографичната книга на скандалният рокаджия 'Мик: Дивият живот и лудият гений на Джагър', с автор Кристофър Андерсън.

За Мик Джагър нищо не може да бъде по-интригуващо от това да заслепи обвързана жена, а още по-хубаво е, когато тя е на някой приятел, особено ако той е рок звезда. Китариста Ерик Клептън е ярък пример за това как най-добрият ти приятел може да свали трите най-важни жени в живота ти. Първият път, когато Джагър опитва силата на чара си е върху първата съпруга на Ерик - Пати Бойд, но безуспешно. Следва авантюра с 18-годишната тогавашна приятелка на китариста, а две години след това и с 23-годишната италианска моделка Карла Бруни. Последвал бурен любовен романс, който повлякъл след себе си много разбити сърца и съдби. Съпругата на Мик, Джери Хол изпаднала в нервен срив, след като видяла съобщение пратено от Карла до мъжът й написано в обратен словоред, което тя видяла в отражението на огледалото: "Ще бъда твоя любовница завинаги". По настояване на Джери, Джагър напуснал настоящата си любовница, но не за дълго.

Докато Хол била бременна с третото им дете, Джагър решил да се върне отново при Карла, която междувременно приключила любовна афера с югославския прнц Дмитрий. Двамата заминали на остров Пукет. След прекараната нощ бившата първа дама и настоящата съпруга на Никола Саркози се обадила и споделила пред свои приятели, че съпругата му Джери Хол няма да е за дълго в живота му и че 48-годишният по онова време Джагър "бил невероятен в леглото".

Карла Бруни не спряла до тук. След време тя преследвала и нюйоркския магнат на пазара за недвижими имоти Доналд Тръмп, като настоявала, че ще напусне Джагър, ако той остави годеницата си Марла Мейпълс.

Следват много любовни афери, но по-интересната от тях е тази с Анджелина Джоли.

През 1997 година рокаджията отлита за Ню Йорк, за да заснеме видеоклипа към песента си 'Anybody Seen My Baby?'. Вниманието на Джагър е привлечено мигновенно от красивата непозната наета, за да изиграе ролята на стриптизьорка във видеото. Това е неизвестната до тогава Анджелина Джоли, която за радост на Джагър е била омъжена за британския актьор Джони Лий Милър, а паралелно с това е имала и любовна връзка с актьора Тимъти Хътън. Следва бурна нощ в хотел в Банкок. Но за съжаление на рокаджията Анджелина Джоли не била впечатлена, още повече - била отегчена и не пожелала да продължат започнатото. 

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha