Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Шоубизнес»
Печат

Божинов забрани да споменават името му в Горещо

Снимка: Нова ТВ

Валери Божинов забрани на Венета Райкова да споменава името му. Самата водеща излезе с обръщение до всички медии, в което дава повече подробности. Оказа се, че в нотариално заверен текст Валери Божинов забранява да се споменава името му и да се говори за него в предаването Горещо. Повод за недоволството на футболиста е интервюто с Моника Валериева, което бе спрягана за негова любовница. Ето и съдържанието на самото писмо:

"Уважаеми колеги,

преди няколко дни едро момче с дебели златни ланци донесе “на ръка" в офиса на предаването ни запечатан плик. Беше странен “куриер”. Такъв идваше за пръв път. В плика имаше писмо. Странно писмо. Такова получавахме за пръв път. Няма да го преразказваме в подробности – сами ще можете да го прочетете.

В резюме – в нотариално заверен текст Валери Божинов (футболист) забранява да се споменава името му и да се говори за него в предаването Горещо. Странно писмо, доставено по странен начин с още по-странни мотиви, за които можем само да гадаем. Може би са продиктувани от това, че е “узнал” за записаното интервю с модела Моника Валериева? Кой знае? И кой се страхува от това момиче?

Навремето май че имаше такъв случай: май че шеф на държавно тогава предприятие забрани да споменават името му, май че в най-големия тогава вестник. Вие сте наши колеги, спомняте си какво се случи - и със забраната, и с господина. Но за друг случай на цензура от подобен характер не можахме да се сетим.

Уважаеми колеги, за последните 20 години много неща са спорни. Но свободата на изразяване, свободата да питаш и свободата да ти отговарят или простичко казано – свободата на словото, е едно от безспорните. Е, на нас и това право ни оспориха. Не се оплакваме – просто информираме.

С цялото съдържание на писмото, подписано от Валери Божинов (футболист), можете да се запознаете в прикачения файл.
А интервюто с Моника Валериева можете да гледате тази събота, 26.10.2013, от 22:50 часа.

С уважение:

Венета Райкова и екипът на Горещо

 

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha