Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Шоубизнес»
Печат

Денис Ризов си търси Котка

Предаването Денис и приятели по БНТ1 е известно освен с нестандартния си формат, също и със сексапилните момичета, които се разхождат из студиото. За новия сезон в средата на септември рокаджията Денис Ризов и екипът му търсят нова Котка, която да внесе допълнителен колорив във вечерното шоу.

За целта стартира кастинг, чрез който да бъде избрана новата жена-котка. Разбира се, кандидатките трябва да отговарят на някои условия - да са красиви, млади, да обичат да се забавляват, да нямат силикон и да ненавиждат чалгата. А ако могат и да ходят на палци, значи ще имат допълнителен плюс пред журито. В случай че искате да се пробвате, качвайте снимка в цял ръст ТУК.

"Котката е една от емблемите на шоуто. И Виктория и Кристин, които изпълняваха тези роли в предишните сезони на предаването, се доказаха като любимки, както на зрителите, така и на целия ни екип. Двете бяха много различни една от друга и за новия сезон ние ще търсим момиче, което да е различно, интересно и да подхранва мъжкото въображение", каза Денис Ризов, водещ на предаването.

Заедно с конкурса за Котка се обявява и друг - за момичета, които искат да станат част от екипа. Те също трябва да бъдат красиви, да обичат да се забавляват и да споделят освободения дух на шоуто.

"Момичетата в шоуто ни са неизменна част от него. Освен че помагат по време на снимки те неизбежно се превръщат в любимки на зрителите и на многобройните ни гости", допълни Ризов.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha