Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Шоубизнес»
Печат

Джесика Бийл проговори за годежа си с Джъстин Тимбърлейк

Снимка: huffingtonpost.com

Джесика Бийл е на корицата на списание InStyle за месец август.

30-годишната актриса не крие какво мисли за своя годеник Джъстин Тимбърлейк и направеният от него избор на годежен пръстен. "Той е безстрашен в избора си и има изключителен поглед върху дизайна. И ще бъда откровена: Той има по-добър вкус отколкото аз!", споделя Джесика в интервю за списанието.

За връзката си с него тя допълва: "Преди се влияех много от личността на другите, техните хобита и начин на живот. След като поотраснах се научих да се гордея със собствените си качества. Поддържането на моята индивидуалност е наистина важно за мен, защото в противен случай може да се окаже, че живея нечий друг живот. Радвам се, че ставам все по-добра. Това е процес, но става все по-лесно."

Джесика споделя, че това, което е научила от родителите си за любовта е, че трябва да постави на първо място връзката си. "Трябва да намерите време за партньора си. Джъстин и аз имаме правило, да не допускаме да мине определен период от време, без да се потърсим. Не винаги успяваме, тъй като и двамата работим и понякога така се случва. Оттук нататък искам да участвам във вземането на правилни решения за връзката ни", допълва тя.

 

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha