Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Шоубизнес»
Печат

Долф Лундгрен се завърна в България

Холивудската звезда Долф Лундгрен вече се чувства като у дома си в България. Идвал е доста пъти и няма нищо против да продължи да го прави. Дори преди време се появи слух, че си търси къща в страната. Той се завърна у нас отново вчера следобед, само че не заради огледи, а за да се включи в третата част на екшъна Непобедимите.

Пръв от звездната компания на продукцията пристигна Силвестър Сталоун, който освен че изпълнява главна роля, е и продуцент. След него на летище София кацнаха наскоро излезлият от затвора Уесли Снайпс и любимецът на дамите Джейсън Стейтъм.

"Ще снимаме във Варна, също така в София и на няколко други места в България. Аз съм тук за месец и след това ще се върна отново през октомври. Дали пак ще съм лошият герой?! Всъщност лошият във филмите го убиват. Последния път не ме убиха, но убиха Ван Дам, така че аз може би съм един от по-добрите. Малко съм лош, но съм по-добър от лошите", обясни той пред Нова ТВ.

Долф е снимал в България вече пет филма. Признава, че много харесва момичетата и "няколко други неща". Допадат му още напитките, клубовете и хората.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha