Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Шоубизнес»
Печат

Звездите от X Factor се включват в Мача на звездите

Снимка: Нова ТВ

Някои от най-интересните звезди, които риалитито X Factor успя да създаде, ще се съберат отново на една сцена. Този път гласовитите млади надежди ще обединят усилия в името на благородна кауза - благотворителната инициатива на Нова ТВ Мач на звездите. Той ще е следващия четвъртък на стадион Васил Левски в столицата. 

На зеления килим заедно с премиера Бойко Борисов, Христо Стоичков, Любо Пенев, Илиан Илиев и други световни футболисти ще видим Рафи, Боги, Sanny Aleca и Ангел и Моисей. Те ще подкрепят с таланта си децата, лишени от родителски грижи в цяла България, като помогнат за популяризиране на каузата. Организаторите се надяват, че присъствието им ще накара още повече хора да отворят сърцата си и да помогнат с каквото могат.

Средствата, които ще бъдат събрани по време на благотворителния мач, ще бъдат използвани за обучението на сираци в спортните училища. Началото на срещата ще е точно в 19:00, а билети можете да намерите в мрежата на Eventim, както и на централната каса на националния стадион. Цените са 5 лв за възрастни и 1 лв за деца до 14 години.

 

 

 

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha