Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Шоубизнес»
Печат

Изкусителката Калина разкри тайните на родния елит в книга

Снимка: Facebook

Калина Паскалева се прочу като съблазнителката от Островът на изкушението и с изявата си като репортерка в Пуснете водата. Доста популярна е и с многобройните си голи фотосесии и горещи кадри, с които радва мъжкото око. Сега обаче Калина изненада всички с поредното си начинание - тя издаде своята първа книга, която е озаглавена Дневникът на една курва. Никъде не пише, че книгата е автобиографична, но от написаното вътре остава точно такова впечатление.

В изданието брюнетката описва работата си като хостеса в известен чалга клуб и отношенията си с известни родни дами. Сред тях са Ирен Онтева и Наталия Гуркова, които изпивали с поглед Калина. Те били сред най-вървежните в онези години, но в погледите им се усещала голяма злоба и завист. В разказите си Калина не пропуска и редовните посещения на футболисти в дискотеката. Най-редовни посетители били Мартин Камбуров и Дарко Тасевски и били доста актуални сред девойките.

Калина не пропуска да спомене, че самата тя знаела как да омайва спортистите, а и те не били от най-трудните. Имало случаи, в които те я сваляли по най-различни начини. Най-напорист обаче бил Благой Георгиев, който споменава с името Джизъса. Той заливал телефона й със съобщения и й обещавал да я направи своя кралица. Връзката им обаче приключила безславно, след като тя заговорила за историята си с футболиста пред приятелки.

Книгата разкрива доста пикантни детайли от живота на родните известни личности и с нея Калина показва, че е доста смела, защото си позволява да разкрива тайни от техния живот. Напълно е възможно много скоро някой да потърси сметка на брюнетката и дори да я обвини за написаното.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha