Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Шоубизнес»
Печат

Калин Вельов представя нов проект

Снимка: SME

Превърналият се вече в традиционен фестивал Spirit of Burgas тази година заедно с някои световни величия в света на музиката ще даде поле за изява и на един обичан български тандем - Нина Николина и Калин Вельов. На двамата в миналото често им приписваха интимна връзка, но се оказа, че отношенията им са чисто професионални, поне в момента. Заедно с тях за доброто настроение на гостите в морския град ще се погрижи и латино бандата на Калин Tumbaito.

Очакват ги три концерта - на 2, 3 и 4 август. 

Първото им представяне е организирано от Европейската комисия и всеки, който желае, може да му се наслади безплатно в морската градина. Доскоро един от най-желаните ергени (Вельов) е лице на кампанията Младежта в действие и затова е поканен да представи новия си латино проект с Нина Николина Абсент.

Следващите две вечери изявите са на Tumbaito. На 3 август бандата ще направи самостоятелен концерт, на който ще изпълни български песни от предстоящия си албум. Следващата вечер ще имат специален гост и това ще е един от най-ярките латино гласове. Става въпрос за певеца от Пуерто Рико Франки Моралес. Сигурни сме, че почитателите на този стил го познават много добре и определено ще се зарадват на поредното му посещение у нас. Той ще представи последния си албум, както и някои от най-големите си хитове досега.

 

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha