Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Шоубизнес»
Печат

Обща кауза събра Бориса и Валери Божинов

Снимка: Facebook

Обща идея обедини Бориса Тютюнджиева и Валери Божинов. Двамата подкрепиха благотворителния концерт-изложба от коледното издание на кампанията Holiday Heroes. Събитието се състоя вчера в столичен клуб, където посетителите имаха удоволствието да чуят изпълнения от някои от най-обичаните и добре познати лица от съвременната българска музика – Рут Колева, Бобо, Йоко Захариев, Вики Терзийска, Х Факторите Мартин Котрулев и Пламен Миташев-Пафа, както и много други.

По време на събитието в декемврийската вечер бяха представени и картини на родни художници, сред които Димитър Хинков, Иван-Александър Тодоров и актрисата Магдалена Топузова. Украшения-уникати, ръчно изработени от родни артисти, също бяхат изложени на търга.

Входът за благотворителната вечер стартира от минимална цена 10 лева. Всички парични средства ще бъдат използвани за закупуване на хранителни продукти за социално слаби семейства. Междувременно, всеки, решил да помогне в набирането на храна и средства за семействата в бедствено положение, може да го направи с дарение към банковата сметка на Holiday Heroes, публикувана в сайта на инициатива, както и като изпрати смс с текст DMS GEROI на номер 17 777.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha