Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Шоубизнес»
Печат

Пенелопе Крус е на корицата на Harper’s Bazaar

Снимка: harpersbazaar.com

Пенелопе Крус е на корицата на американското издание на списание Harper’s Bazaar за месец май.
37-годишната актриса от испански произход говори открито в интервю за списанието за семейството си, за модата и нейния идол - Мерил Стрийп.
За нея Пенелопе казва: "Когато за първи път започнах да гледам филми и видях работата на Мерил, това бе моментът, когато станах обсебена от идеята да стана актриса. Сега аз я целувам, където я видя! Тя може би смята, че съм луда."
Крус си припомни фотосесията на известно списание, за което преди няколко години благотворително тя е трябвало да се снима с Мерил: "Веднага след като тя дойде на снимките, аз трябваше да седя гола до кръста в скута й. Това беше най-интересната любовна сцена, която някога съм правила."
Малко са актрисите, които могат да се похвалят с естествена и неподправена красота, харизматичност и силно сценично присъствие. Половинката на актьора Хавиер Бардем определено може да се похвали с това.
Но ето какво казва тя за себе си и как се характеризира: "Безпокоя се за всичко. Живея ден за ден и се опитвам да се страхувам по-малко и да се безпокоя по-малко. Винаги се притеснявам за всичко, това е в природата ми. Това е нещо, което ме кара да страдам най-много."

 

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha