Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Шоубизнес»
Печат

Родни звезди атакуват Южното Черноморие

Снимка: Facebook

Южното ни Черноморие за поредна година се оказа любима дестинация за много родни звезди. Радина Кърджилова и нейната близка колежка и приятелка Снежана Макавеева няма да изневерят на традициите и отново ще плажуват на къмпинг Смокиня, където ходят всяка година. Снежана използва къмпинга, за да релаксира от ангажиментите си с балета на Галя от Сатен в клубовете по морето. Скоро ще стегне куфарите за Свети Влас, където до дни най-вероятно ще стартират снимките на третия сезон на Под прикритие.

Яна Маринова и нейното семейство също ще посетят позната за тях дестинация. Става въпрос за Лозенец, където традиционно отсядат в къщата на приятеля им Петко Димитров. Главният герой от сериала Отплата - Велислав Павлов, ще изневери на Карадере със село Баня и гостуването в къща на приятели.

Известен със своята страст към къмпингите е друг нов актьор - Калин Врачански. Той и тази година ще почива на къмпинг Градина. На същото място е й Калин Вельов, който заедно с новороденото си бебе и приятелката си отново ще паркира каравана до някои уединено морско местенце. Милен Цветков и Юлиян Вергов също са сред звездите, които предпочитат да почиват съвсем близо до морските вълни.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha