Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Шоубизнес»
Печат

Родни модели с международно признание

Снимка: Fashion Days

Група родни модели доказаха, че страната ни освен хубави жени, притежава и истински професионалисти, способни да изпипват детайлите. Причина за международното признание на нашите модели стана стилна фотосесия за популяризирането на марката Fashion Days. От централния офис в Швейцария решили снимките да бъдат направени в България и за целта били събрани няколко водещи специалисти.

Лица на кампанията, които ще я представят в шестте европейски държави, където фирмата има пазарно присъствие - България, Румъния, Чехия, Унгария, Словакия и Словения, са Екатерина Пенева, Кристина Несторова, Мария Митева и Мария Шейтанова от Визаж модел груп и Иво Аръков, Николай Николов и Давид Страхан от Ивет Фешън.

За визията на красивите момичета и момчета се погрижи стилистът Хубен Хубенов, който подбра най-подходящите тоалети и аксесоари. Макиажа направи топ гримьорът Слав, който смело се предаде на цветната магия. Снимките пък засне талантливият фотограф Васил Германов, който допълни очарованието на дрехите и моделите с подходящия декор и осветление.

В крайна сметка швейцарците били истински впечатлени от работата на нашенците и затова не щадили похвалите по техен адрес.

Снимки:
Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha