Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Шоубизнес»
Печат

Росен Петров и Мис Джуки сензация в социалната мрежа

Снимка: Facebook

Габриела Радославова може да се похвали с ново начинание. Гордата носителка на титлата Мис Джуки грабна микрофона и се превърна в парламентарна репортерка.

Блондинката се появи в Народното събрание в ролята на репортер на предаването Горещо и трябваше да задава въпроси на депутатите. Скандалната Габриела попадна на Росен Петров, който преди броени дни влезе в политиката.

Новият член на България без цензура тъкмо бе внесъл в парламента Манифест за съединението, справедливостта и възмездието и излизаше облекчен, когато силиконената блондинка го хвана натясно.

Този момент бе запечатан и снимката се появи в социалната мрежа Facebook, където се превърна в истинска сензация. Голяма част от интернет потребителите коментираха фотоса с насмешка, но за тях не бе изненада, че Габриела е поредната миска, станала репортер.

Сценаристът на Слави и бивш колега и приятел на Росен Петров- Иво Сиромахов не пропусна да коментира снимката: "Велик момент! Колосите на журналистиката и колосите на политиката се срещат... Има надежда за България!"

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha