Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Шоубизнес»
Печат

Феновете на различни мнения за новия проект на Андреа

Снимка: Петър Тодорински

Андреа отново успя да изненада своите фенове. Певицата и дуетната й половинка Honn Kong пуснаха песента Без окови, която не е нито в поп-фолк, нито в поп стилистиката, а изцяло е в R'N'B жанра. Певицата рапира в новото парче и при това се справя доста успешно. Видеото бе заснето под режисурата на Bashmotion и в него певицата залага на визия, типична за конкретния стил.

Впечатление направиха различните мнения на меломаните, които бяха на двата полюса - според едни парчето е страхотно, а според други Андреа е сбъркала с този проект и я е върнал назад в кариерата й. Различните мнения накараха Honn Kong да напише доста дълго изявление, което набра популярност в социалната мрежа Facebook. Ето какво написа той:

"Пях песента на няколко участия преди да я пуснем. Имах над 100 съобщения от хора, които ми казваха: "Брат новият трак е супер як.. прати ми го, моля те". Такива неща получавах от фенове и от колеги рапъри. Имах и предложения от ваши много любими рапъри и мои приятели да пеят в песента, като чуха бийта и текста. Много хора ме питаха: "Коя е мацката, която пее?" Аз им казах, че момичето е от квартала ми, учи в музикалното и дебютира! Знаете ли какво чух?! "Евала на момичето, много е надъхана... евала на мацката... много е луда. пее ФАКАЙ СЕ... не й дреме на **** и т н ".

КОГАТО пуснахме песента и видяхте ANDREA... изведнъж вече песента е друга, тази за каква се мисли и т н... А тя се представи мнодо добре... ВИЕ ми го казахте! Виждам, че понякога хората са като овцете, виждам агресия, завист, робуване на имена, марки, затова и държавата ни е такава в момента! Преди нея имах предложения от 3 други нейни колежки (Много ги обичате и тях и ги слушате!). ANDREA подходи професионално и даде пълен кардбланш парчето да звучи ХИП ХОП, докато колежките и тръгнаха: "Ще ти дам 15 бона да запишем". Не съм взел пари от никой, защото това е изкуство!

 Тъй като ви познавам добре, вие много добре пък се познавате и в текста и знам реакциите, затова и пея: "ЗНАМ КВО МИСЛИШ... ФАКАЙ СЕ... На тоя менидЖЕр казах... гсм оператор... и т н " Изглежда, че съм писал за след 3 месеца на пред и се чувствам перфектно.

Благодаря на всички фенове, които ме подкрепят... НАЗДРАВЕ... наздраве и на тези, които хейтват".

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha