Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Шоубизнес»
Печат

Цвети Радойчева се захвана с благотворителност

Снимка: Zonta Club Sofia

Младата певица Цвети Радойчева се включи в благотворителния Бал на жълтата роза, който се състоя преди няколко дни. Тя изпълни дебютната си песен Вземи ми всичко, която опеределено успя да разчувства гостите. Прочувствената балада носи много сериозно послание и то е да бъдем силни, каквото и да ни се случва.

"Идеята е да се подкрепят благотворителни каузи. Аз съм човек, който е изключително съпричастен, защото добротата и човечността трябва да са водещата сила в живота на всеки", каза Цвети пред Gossip.bg.

Целта на събитието е да подпомогне финансово проекта И аз искам да се трудя, в подкрепа на хората в неравностойно положение, които искат да имат възможност да работят надомно. За събиране на средства беше проведена благотворителна томбола и търг на произведения на изкуството.

Патрон на вечерта беше столичната кметица Йорданка Фандъкова, а водещи - Руслан Мъйнов и Десислава Стоянова от bTV. Със свои творби пък се включиха Емил Стойчев и Вежди Рашидов. За доброто настроение на гостите се погрижиха още музикантите от Old Gold Band със солистка Кристина Кирова, както и момчетата от Dance Academy, начело с Трендафил Сърмов-Фил.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha