Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Секс» Съвети»
Печат

Гледат ли жените порно?

Звучи като реторичен въпрос, защото у нас все още много хора се притесняват да говорят за секс. В приятелски компании господата се хвалят с подвизите си и дори да ги преувеличават. Що се отнася до дамите, те предпочитат да се правят на свенливи и да споделят подобни неща само с човека до себе си. По отношение на филмите за възрастни представителките на слабия пол обикновено казват, че не гледат такива.

Истината обаче е съвсем различна. Гледат и още как. Освен това причината да си падат по порното не е просто удоволствието. Така научават нови трикове, с които да изненадват половинките си и да разнообразяват сексуалния си живот. Другата притегателна сила към този род заглавия е свързана с любопитството - дамите се опитват да разберат защо мъжете толкова харесват този род кинопродукция.

Не е изключено и просто да се опитват да правят компания на партньора си, за да не се усамотява той в компанията на порнозвездите. Други жени пък се възбуждат от екранните ласки, при това не малка част. Така че няма какво да се притеснявате от това. Отдайте се на удоволствието, търсете го и не спирайте да експериментирате.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha