Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Секс» Съвети»
Печат

Екстремни изживявания в леглото

Снимка: www.optld.com

Колкото и хубав да е сексът в една двойка, рутината в един момент си казва думата. Затова партньорите понякога трябва да разнообразяват интимните си преживявания, за да върнат истинската страст помежду си. А има ли по-подходящ сезон за екстремни преживявания от лятото?!

И макар че не е зле да отпуснете въображението си, все пак внимавайте да не пострадате и да не стане от „играчка плачка“. В тази връзка ако сте решили да пробвате различно място, помислете да не си осигурите някои допълнителни неудобства. Например със секс на плажа рискувате да ви влезе пясък на нежелани места. В случай че сте любители на височините, гледайте да не паднете от високо.

Горещи изживявания в колата в днешно време са нещо съвсем обикновено, но и при тях си има някои особености. Със сигурност ще си потърсите някое тихо и спокойно място, само гледайте да не е край водоем, за да не се понамокрите. И ако не вярвате, че това е възможно, трябва да знаете, че една немска двойка наистина го е преживяла. По време на бурните сцени някой от двамата бутнал скоростният лост на запалената кола и тя полетяла към река Рейн. За щастие, двамата били спасени.

Ако пък не ви се ходи никъде, а искате да направите секса екстремен у дома, можете да се позабавлявате на перваза на прозореца. Само проверете дали прозорецът е затворен, за да не стане някой инцидент. Друго интересно място е асансьорът в блока, което със сигурност ще вдигне адреналина и на двамата партньори.

Можете да си осигурите силни усещания и в леглото с помощта на садо-мазо атрибути като белезници, вериги и тем подобни. Само се постарайте да оставите ключовете на видимо място, така че да не ги забутате някъде и да се наложи да постоите оковани по-дълго отколкото сте планирали. И дори да ви звучи доста глупаво, не пренебрегвайте този съвет, защото никак няма да ви е до смях, ако се случи.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha