Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Секс» Съвети»
Печат

Кога жените искат интимност

Снимка: http://photogallery.indiatimes.com

Представителите на силния пол винаги твърдят, че не могат да разберат жените. Като основен довод изтъкват факта, че те често си сменят мнението и не знаят какво искат. Е, всъщност нещата не са чак толкова сложни, колкото ви се струват, господа. Просто трябва да се научите на бъдете малко по-наблюдателни и да спрете да мислите повърхностно и първосигнално. Дамите са нежни създания, които обичат да бъдат ухажвани и да виждат как някой полага усилия за тяхното спечелване.

Ако се чудите дали красавицата, която сте си набелязали, изпитва интерес към вашата особа, проследете събитията и реакциите й. Има няколко сигурни признака, издаващи желанието й за интимност. Бъдете сигурни, че жената показва конкретни такива, когато иска и е готова за секс.

Вслушвайте се първо в гласа, защото той не може да прикрие нищо (поне в повечето случаи). Като за начало гласът на жената става тих и тя започва само да отговаря на въпросите. Освен това почти на 100% ще пусне червенина по бузите и дишането й ще стане по-учестено, сякаш не й стига въздухът и започва да диша през устата. Това пък несъмнено ще пресуши устните й и тя ще се опита да ги овлажнява с език. Започва да преглъща по-често и нищо чудно да поиска вода. Става много напрегната, започва да се изпотява, може дори да потреперва.

Дано това да е помогнало в изясняването на сложното поведение на жените! Усех!

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha