Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

 • Снимка: Интернет
  Фере залага на класиката
  Най-новата колекция на световноизвестния италиански дизайнер Джанфранко Фере залага на класиката.
  ...
 • Жената котка властва тази зима
  Жената котка властва тази зима
  Все повече навлизаме в сезона на шарените листа и дъждовете. Студеният полъх вече се усеща не само от прозореца, но и от новите колекции на водещите дизайнери.
  ...
 • Снимка: Интернет
  Изгодно пазаруване в края на лятото
  Лятото е вече към края си и всички започваме да се замисляме все повече за есенния си аутфит. И докато премисляте цялостната си есенна визия, май пропускате нещо много важно. В момента са най-големите летни разпродажби.
  ...
 • Бяло като Versace
  Бяло като Versace
  Няма сезон по-подходящ за носенето на цвета, които олицетворява чистотата, невинността и свободата, а именно белият. Летните месеци са прекрасна възможност да се потопим в лекотата и нежността на тази разцветка, която е модерна винаги, навсякъде и в съчетание с всичко.
  ...
 • Африкански ритъм
  Африкански ритъм
  Сред най-горещите тенденции това лято се нареждат животинските щампи, големите ръчно изработени дървени бижута и свободно падащите преплетени шалове и рокли. Всички те са вдъхновени от Африка и от изпълнените с приключения горещи места на южния континент.
  ...
 • Арабска тайнственост в облеклото
  Арабска тайнственост в облеклото
  От 2001 насам в модата навлезе много силно стилът на изтънчените марокански и египетски принцеси. Арабските багри, бижута, дългите свободно падащи рокли и фееричните материи като лен и коприна станаха нещо като задължителни за всеки гардероб.
  ...
 • Снимка: Fashion Days
  Родни модели с международно признание
  Група родни модели доказаха, че страата ни освен хубави жени, притежава и истински професионалисти, способни да изпипат детайлите. Причина за международното признание на нашите модели стана стилна фотосесия за популяризирането на марката Fashion Days.
  ...
 • Снимка: http://www.thefashionbugs.com
  Време е за малко цвят
  Сещате ли се за онази искрящо жълта пола, която толкова харесвате, но никога няма да сложите?! Или за ярко червената рокля, която стои в гардероба ви от години?! Е, мили дами, това е сезонът на цветовете и сега е моментът да облечете всичко шарено и пъстро, което ви идва на ум.
  ...
 • Ах, тези празници
  Ах, тези празници
  Забелязали ли сте колко бързо отлита месец декември?
  ...