Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

 • Снимка: http://images.idiva.com
  Тайната на женското дълголетие
  Не е тайна, че дамите живеят повече от господата, но досега никой не бе дал правдоподобно обяснение на този странен факт.
  ...
 • Снимка: http://wallpapers-place.com
  Слънцето като символ на красота
  Както знаем, то е жизнено важно за живота на земята – както за хората, так и за много животни и растения.
  ...
 • Снимка: Интернет
  Отслабнете скоростно със зелева супа
  Отслабнете скоростно със зелева супаЕто една диета, която няма как да не харесате. Освен че трае само седем дни, не се налага да гладувате или пък да се пренатоварвате - този режим има чудодеен ефект.
  ...
 • Арабска тайнственост в облеклото
  Арабска тайнственост в облеклото
  От 2001 насам в модата навлезе много силно стилът на изтънчените марокански и египетски принцеси. Арабските багри, бижута, дългите свободно падащи рокли и фееричните материи като лен и коприна станаха нещо като задължителни за всеки гардероб.
  ...
 • Снимки: Интернет
  Тибетска тайна за младост
  Тибет e малка област в днешен Китай. През годините името на провинцията се е превърнало в синоним на духовност, покой, целомъдрие и просветление. Мнозина заминават за тази екзотична азиатска територия, за да търсят щастието, отговорите на вечните въпроси на всемира или просто тайните на красотата и безсмъртието.
  ...
 • Когато красотата граничи с лудост
  Когато красотата граничи с лудост
  Всички сме чували, виждали или познаваме хора, които страдат от анорексия. Едва ли обаче сме се запитвали каква точно е болестта, как се развива и колко сериозни са мащабите и у нас.
  ...
 • Снимки: Интернет
  Как да се сдобием с мечтаното бразилско дупе
  Определението за бразилско дупе се е превърнало в синоним на добре оформени и стегнати задни части. Всяка жена мечтае за изкусителни извивки, а всеки мъж се впечатлява и не остава равнодушен пред подобна гледка.
  ...
 • Снимка: www.stylesnew.com
  Оставете сешоара
  Всяка дама иска да бъде ослепителна както за своя любим, така и за всички останали. Все пак, както често обичат да се шегуват предстаивтелите на силния пол, това, че си поръчал, не означава, че не можеш да гледаш менюто.
  ...
 • Снимка: Интернет
  Лятно разкрасяване в шест лесни стъпки
  Всички искаме да бъдем стройни и красиви. От телевизионния екран, компютъра или от страниците на поредното модно списание непрекъснато ни информират как трябва да изгубим много време, пари и усилия в това да изглеждаме и да се чувстваме добре.
  ...
 • Три златни правила за красива кожа
  Три златни правила за красива кожа
  Всяка жена иска да е красива, а за тази цел е много важна здравата и поддържана кожа.
  ...