Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

 • Снимка: Хермес
  Сексологичен буквар
  Колкото и на разкрепостени да се правят повечето хора у нас, остатъците от консервативното мислене на тоталитарния режим си казват думата и в днешно време. Сексът продължава да е тема табу за множество хора, а сексуалната култура в страната е съмнително понятие.
  ...
 • Снимка: Хермес
  В търсене на изгубеното племе
  На 4 октомври от 18:30 в читалище Славянска беседа издателство Хермес представя новата книга на Марко Ганчев В търсене на изгубеното племе.
  ...
 • Снимка: Хермес
  Синовете на Джихада
  В края на месец август издателство Хермес публикува книгата Синовете на Джихада от Лев Пучков. Това е автор, чието творчество е посветено изцяло на най-сериозната заплаха за модерното общество – тероризма.
  ...
 • Снимка: Хермес
  Шанхайска Афера
  Новият роман на Ридли Пиърсън Шанхайска Афера излезе на книжния пазар на 3 август. Авторът е с доста разнородна насоченост, което не му пречи да издава само хитови заглавия.
  ...
 • Снимка: Хермес
  Огнените кристали на Джейн Ан Кренц
  Най-обичаната авторка в романтичният съспенс ни очарова това лято с новата си книга. Романът разказва историята на 28-годишната Аби, която има специална дарба – да отключва психическата енергия, закодирана в антикварните книги.
  ...
 • Снимка: Хермес
  Няма връщане назад
  Александра Маринина, която е автор на над 40 книги, преведени на над 26 езика, ни поднася поредното си бижу. Романът се казва Няма връщане назад и излезе у нас в края на юли. Това е и най-четеният и обичан руски автор с над 43 милионен тираж.
  ...
 • Снимка: Хермес
  Изгубената дъщеря
  Защо не направите лятото още по вълнуващо като заминете за Индия?! Екзотиката и мистерията, забулила далечната държава, разкрива пред нас младата писателка Шилпи Сомая Гоуда. Веднага излизането на романа Изгубената дъщеря следва вълна от одобрение.
  ...
 • Снимка: Хермес
  Аферата Рембранд
  Новата книга на „аса на шпионския роман” Даниъл Силва излезе у нас в края на юни. Завладяващи, напрегнати, наелектризиращи, майсторски написани са най-често използваните думи, с които описват романите на популярния автор.
  ...
 • Снимка: Хермес
  Време за приказки
  Втората книга на Катрин Фишър Сапфик е вече на книжния пазар. Дългоочакваното продължение на Инкарсерон очарова читателите веднага след излизането си.
  ...
 • Снимка: Хермес
  Пастирът жъне успехи
  Дебютният роман на Итън Крос бележи небивал успех още с излизането си на пазара. През първите две седмици се продават 25 хил. копия, като книгата надминава по рейтинг дори Колибата на Уилям Пол Йънг.
  ...
1 2 »