Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки»

Козирог
 

Годишен хороскоп, 2014

 

Годината започва с пет планети в Козирог - на Слънцето, Луната, Меркурий, Венера и Плутон. Това предполага, че ще бъдете много заети, но това не се отнася само за ангажиментите на работното ви място.
С Юпитер в Рак, голяма част от годината и противоположните планети във вашия знак, може да откриете, че домът ви ще се нуждае постоянно от грижите ви. Това не означава, че трябва да се грижите само и за физическото си благосъстояние. Ще ви се наложи да запазите романтиката и семейните връзки силни, с известни усилия. Работата ще изисква често да сте
на линия, без излишен мързел. Като прибавим към инерцията - особено по-късно през годината - е позицията на Юпитер в Лъв, който започва в средата на юли. Не само, че хващате втората вълна, но най-сетне работата ви ще получи изражение в постигнатите резултати. Дори и да ви изненадат постигнатите резултати, то си заслужава да продължите с усилията. Ще видите напредък в междуличностните отношения, социалния си статус и емоционалното равновесие.
Но защо да спирате, когато нещата стават по-добри? Когато Марс в Стрелец потрети Юпитер в Лъв на 8 октомври, дори ретроградния Меркурий не може да ви спре!

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо